18 organizata te shoqërisë civile dhe institucione publike u mblodhën në një takim dy ditë më 22-23 qershor për të diskutuar përgatitjen e një plani strategjik të punës së rrjetit MOSHA në vitet e ardhshme dhe për të krijuar disa struktura për qëndrueshmërinë e rrjetit

Download “Strategic-planning-for-MOSHA-network-30-june-2016-final-alb.pdf” Strategic-planning-for-MOSHA-network-30-june-2016-final-alb.pdf – Downloaded 22 times – 490 KB