Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

http://www.facebook.com/pg/AAGG-MOSHA-694161873964058/about/

Faqja e AAGG-MOSHA ne facebook

http://www.facebook.com/pg/AAGG-MOSHA-694161873964058/about/

Anetare te shoqates ne facebook

http://www.facebook.com/lulzim.mullahi

http://www.facebook.com/xhanifaik

Faqe te tjera te shoqatave bashkepunuese

http://sq-al.facebook.com/Shoqata-Per-Integrim-E-Pencionisteve-Te-Shqiperise-232748890168636/

http://moshimishqiperi.wordpress.com/category/rreth-nesh/

Moshimi është një proces jetësor, lufto kundër diskriminimit lidhur me moshën