Kategori: Uncategorized

Lajmet

e fundit

Deklarate e AgeNet dhe HelpAge mbi pandemine nga Covid 19

Statement: Older People during Covid-19 We, the members of AgeNet International Gerontological Network and HelpAge Global Network in Eastern Europe and Central Asia call on governments, donors and agencies to recognise the...

Raporte dhe publikime

Projekte

te rrjetit tone

Mbeshtetje per te moshuarit ne kushtet e pandemise

Download “Leaflet-on-ageism-2.pdf” Leaflet-on-ageism-2.pdf – Downloaded 32 times – 4 MB Ne fund te vitit 2020 Shoqata Shqiptare e Geriatrise dhe Gerontologjise ndermorri nje iniciative me synim vleresimin...

Loading

Madhesia e germes

  • A  A  A