Autor: Mosha Network Content admin

Mbeshtetje per te moshuarit ne kushtet e pandemise

Download “Leaflet-on-ageism-2.pdf” Leaflet-on-ageism-2.pdf – Downloaded 24 times – 4 MB Ne fund te vitit 2020 Shoqata Shqiptare e Geriatrise dhe Gerontologjise ndermorri nje iniciative me synim vleresimin e problemeve te te moshuarve gjate perdorimit te sherbimeve shendetsore ne kushtet e pandemise se Covid 19. U vleresuan barrierat dhe praktikat e moshizmit ne 4 qendra shendetesore dhe u nderhy per te rritur ndergjegjesimin e personelit shendetesor mbi kete...

Read More

Mbeshtetje per te moshuarit e prekur nga Termeti i Netorit 2019

Ne fillim te vitit 2020 Shoqata Shqiptare e Geriatrise dhe Gerontologjise ndermorri nje iniciative ne mbeshtetje te familjeve te prekura nga termeti i nentorit 2019. Disa qindra familje me te moshuar me nevoja te vecanta u ndimuan me pako ushqimesh, pako sanitare, ekzaminime mjekesore dhe mbeshtetje psiko-sociale. Inciativa perfshiu zonen e Kombinatit ne Tirane, Valiasin, Bubqin, Thumanen, Shijakun etj. Ajo u mbeshtet nga Help Age International Download “Bubq-2.jpg” Bubq-2.jpg – Downloaded 25 times – 213 KB Download “Mbeshtetje per te moshuarit e prekur nga Termeti i Netorit 2019” – Downloaded 0 times...

Read More

Deklarate e AgeNet dhe HelpAge mbi pandemine nga Covid 19

Statement: Older People during Covid-19 We, the members of AgeNet International Gerontological Network and HelpAge Global Network in Eastern Europe and Central Asia call on governments, donors and agencies to recognise the heightened risk that older people face to their dignity and wellbeing in coronavirus pandemic, listen to their voices, and ensure they have equal access to prevention measures, support and services in all settings. Per me shume … Download “Final-Joint-statement-AgeNet-and-HelpAge-on-COVID-19.pdf” Final-Joint-statement-AgeNet-and-HelpAge-on-COVID-19.pdf – Downloaded 144 times – 118...

Read More

Madhesia e germes

  • A  A  A