Muaj: Dhjetor 2021

Mbeshtetje per te moshuarit ne kushtet e pandemise

Download “Leaflet-on-ageism-2.pdf” Leaflet-on-ageism-2.pdf – Downloaded 53 times – 4 MB Ne fund te vitit 2020 Shoqata Shqiptare e Geriatrise dhe Gerontologjise ndermorri nje iniciative me synim vleresimin e problemeve te te moshuarve gjate perdorimit te sherbimeve shendetsore ne kushtet e pandemise se Covid 19. U vleresuan barrierat dhe praktikat e moshizmit ne 4 qendra shendetesore dhe u nderhy per te rritur ndergjegjesimin e personelit shendetesor mbi kete...

Read More

Mbeshtetje per te moshuarit e prekur nga Termeti i Netorit 2019

Ne fillim te vitit 2020 Shoqata Shqiptare e Geriatrise dhe Gerontologjise ndermorri nje iniciative ne mbeshtetje te familjeve te prekura nga termeti i nentorit 2019. Disa qindra familje me te moshuar me nevoja te vecanta u ndimuan me pako ushqimesh, pako sanitare, ekzaminime mjekesore dhe mbeshtetje psiko-sociale. Inciativa perfshiu zonen e Kombinatit ne Tirane, Valiasin, Bubqin, Thumanen, Shijakun etj. Ajo u mbeshtet nga Help Age International Download “Bubq-2.jpg” Bubq-2.jpg – Downloaded 47 times – 213 KB Download “Mbeshtetje per te moshuarit e prekur nga Termeti i Netorit 2019” – Downloaded 0 times...

Read More

Madhesia e germes

  • A  A  A