Mbjellja e pemëve të reja për qytetin, rrjeti MOSHA jep një shembull të pjesëmarrjes qytetare

Më 28 shkurt dhjetra njerëz të moshuar, aktivistë të disa shoqatave në rrjetin MOSHA në bashkëpunim me Tiranën, mbollën një numër pemësh në një nga rrugët kryesore të Tiranës. Per me shume … Download “Mbjellja-e-pemëve-të-reja-për-qytetin.pdf” Mbjellja-e-pemëve-të-reja-për-qytetin.pdf – Downloaded 201 times – 699 KB Aktivistet e rrjetit MOSHA dhe zv. Kryetari i Bashkise Tirane Z. Arber Mazniku Nica Dhespo dhe kryetari Bashkise Tirana Erjon Veliaj...

Read More