Iniciativa per perfshirje sociale eshte nje projekt i krijuar qe te nxise fuqizimin e sektorit civil ne pese vende te Ballkanit Perendimor ne pergjigje te moshimit demografik. Projekti mbeshtetet nga Bashkimi Europian permes fondeve IPA, Kryqi i Kuq Austriak si dhe Agjensia e zhvillimit e Austrise. Ai synon te fuqizoje rrjetet e shoqerise civile ne Shqiperi, Bosnje dhe Herzegovina, Maqedoni, Mal te Zi dhe Serbi per te permiresuar perfshirjen sociale te te moshuarve ne komunitetet lokale dhe ne shoqeri ne pergjithesi. Projekti do te permiresoje perfshirjen e te moshuarve ne vendimmarrjen lidhur me moshimin si dhe do te perforcoje imazhin pozitiv te te moshuarve ne keto vende

Download “Formulari-i-aplikimit.doc” Formulari-i-aplikimit.doc – Downloaded 246 times – 246 KB

                        

Download “Ftese-per-tender.doc” Ftese-per-tender.doc – Downloaded 252 times – 2 MB