Perkufizimi

  • Hapesira sociale qe ekziston midis shtetit dhe individit
  • I mungon pushteti rregullues apo ekonomik por ka influence ne shoqeri dhe tek individet
  • Organizatat e shoqerise civile

Download “Politikat-shendetsore-dhe-roli-i-shoqerise-civile.pdf” Politikat-shendetsore-dhe-roli-i-shoqerise-civile.pdf – Downloaded 262 times – 114 KB