Kategori: Lajme

COVID-19: Udhëzime dhe këshilla për të moshuarit

Njerëzit e moshuar si dhe ata me gjendje të tjera shëndetësore, veçanërisht me hipertension arterial, diabet dhe sëmundje të zemrës, ka shumë mundësi që të sëmuren në mënyrë serioze me COVID-19. Është shumë e rëndësishme që të...

Read More

Parandalimi i abuzimit me te moshuarit

                                                                                    Download “poster.pdf” poster.pdf – Downloaded 103 times – 3 MB   Download...

Read More

Ftese per tender

Organizimi i një fushate mediatike per moshimin dhe te moshuarit Shoqata Shqiptare e Geriatrisë dhe Gerontologjisë, në kuadër të projektit « Iniciativa per perfshirje sociale te te moshuarve » është në kërkim të një agjensie...

Read More
Loading

Madhesia e germes

  • A  A  A