Njerëzit e moshuar si dhe ata me gjendje të tjera shëndetësore, veçanërisht me hipertension arterial, diabet dhe sëmundje të zemrës, ka shumë mundësi që të sëmuren në mënyrë serioze me COVID-19. Është shumë e rëndësishme që të kujdeseni për shëndetin tuaj të përgjithshëm, përfshirë edhe gjendjet e veçanta shëndetësore që tashmë ju keni.

Për më tepër lexo

Download “Udhëzime-dhe-këshilla-për-te-moshuarit.pdf” Udhëzime-dhe-këshilla-për-te-moshuarit.pdf – Downloaded 152 times – 31 KB