Më 28 shkurt dhjetra njerëz të moshuar, aktivistë të disa shoqatave në rrjetin MOSHA në bashkëpunim me Tiranën, mbollën një numër pemësh në një nga rrugët kryesore të Tiranës.

Per me shume …

Download “Mbjellja-e-pemëve-të-reja-për-qytetin.pdf” Mbjellja-e-pemëve-të-reja-për-qytetin.pdf – Downloaded 195 times – 699 KB

Aktivistet e rrjetit MOSHA dhe zv. Kryetari i Bashkise Tirane Z. Arber Mazniku

Nica Dhespo dhe kryetari Bashkise Tirana Erjon Veliaj