Lajmet

e fundit

Ftese per tender

Organizimi i një fushate mediatike per moshimin dhe te moshuarit Shoqata Shqiptare e Geriatrisë dhe Gerontologjisë, në kuadër të projektit « Iniciativa per perfshirje sociale te te moshuarve » është në kërkim të një agjensie...

Raporte dhe publikime

PËRMBLEDHJE E STUDIMIT ME TË MOSHUARIT NË SHQIPËRI, 2017

Tranzicioni demografik në Shqipëri ka kulmuar dukshëm me një “plakje” graduale të popullatës gjatë dekadave të fundit. Kështu, numri i individëve të moshuar përbën mbi 11% të popullatës së përgjithshme të vendit tonë, me një...

Projekte

te rrjetit tone

Ftese per tender

Organizimi i një fushate mediatike per moshimin dhe te moshuarit Shoqata Shqiptare e Geriatrisë dhe Gerontologjisë, në kuadër të projektit « Iniciativa per perfshirje sociale te te moshuarve » është në kërkim të një agjensie...

Read More
Loading

Madhesia e germes

  • A  A  A